Kennismaking en Teambuilding

Commissie ENVI II en de Bossche Binnendieze

In een zonovergoten ‘s-Hertogenbosch verzamelden zich rond 14.00u een groep van zo’n 30 vijfde- en zesdeklassers. De Commissies ENVI I en ENVI II (Milieubeheer, Volksgezondheid en Voedselveiligheid). Na een korte introductie en eerste kennismaking onder het genot van een stukje gebak trok de groep vrolijk kletsend de binnenstad van Den Bosch in. Na een korte highlights tour door de stad, met als hoogtepunt uiteraard de Sint-Janskathedraal, was het tijd om van het zonnetje te genieten. Met een ijsje of slushpuppie en ergens op de achtergrond een écht Brabants carnavalsclubke was het prima toeven op de Parade. Een snelle blik op de foto-expositie van Sacha de Boer (je weet wel, die van het NOS Journaal) en tijd om door te gaan naar het volgende programmaonderdeel: een rondvaart over de Binnendieze, Den Bosch’ ondergrondse rivier. Verdeeld over twee boten, boot ENVI I en boot ENVI II, een stukje van de stad zien, maar vooral elkaar leren kennen. Zelfs de schipper en gids had al meteen door dat het vooral om elkaar leren kennen ging, en paste zijn rondleiding daar dan ook op aan.
Na een minuut of veertig gevaren te hebben waren de boten plotsklaps buiten de stad, tussen vestingmuur en polderland in. Het einde van de muur is in ‘s-Hertogenbosch dan ook echt het einde van de stad. Een endje verder, terug de stad in en meteen de boot uit, wat snelle groepsfoto’s met een schilderachtige achtergrond en door: terug naar het Stedelijk Gymnasium voor een europaquiz en een heerlijk diner: pizza.
De Commissieleden kennen elkaar en de Commissievoorzitters zijn er klaar voor, dus kom maar op met dat vergaderen!

Geen reactie's

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: