Sfeerverslag Den Haag

Na twee dagen van teambuilding, commissievergaderingen en algehele gezelligheid nadere de commissiedagen in Den Haag dan ook hun einde. Op zondag vond hier, net als in de andere provinciesteden de teambuilding plaats, die iedereen ook heeft kunnen volgen op Snapchat. Iedereen heeft elkaar goed leren kennen en een ongelooflijk leuke dag gehad! Daarna gingen de meesten naar hun gastgezin, om dan toch maar met de gastouders kennis te maken, maar ook de broodnodige slaap te pakken die ze nodig hadden om te kunnen focussen op de commissievergaderingen van maandag en dinsdag. Deze begonnen al in alle vroegte in het prachtige provinciehuis van Zuid-Holland. Over de twee dagen heen zijn hier allerlei stressvolle maar ook erg leuke dingen gebeurd! (Om in MEP-termen te blijven) Zoals, maar niet gelimiteerd tot: levensverkortende stress bij de voorzitters, een ontzettend gave rondleiding door de statenzaal en het plein, leerzame en informatieve gesprekken met experts, het onder een boom uitleggen waarom sokken in sandalen een fabuleuze combi is, en het algemene overschot aan karnemelk. Om samen te vatten: na de super leuke maar ook vooral stressvolle dagen in Den Haag, liggen er 2 goed bediscussieerde resoluties, die donderdag en vrijdag behandeld worden. Voor iedereen die dit leest, veel plezier en succes bij de Algemene Vergadering en de groetjes uit Den Haag!

– Niek Blaauw

Geen reactie's

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: