De Belbin-horoscoop

De bedrijfsman

Een bedrijsman is georderd en pragmatisch. Erg orderlijk ingesteld dus. Deze week zul je op de proef worden gesteld. Als je bijvoorbeeld in een hostel met meerdere mensen op een kamer verblijft, zal de chaos je bijna te veel worden. Hou echter vol, verzamel al je positieve energie en vorm een eiland in deze zee van chaos.

De voorzitter

Als voorzitter ben je erg doelgericht. Afgelopen week ben je een onmogelijke liefde tegen het lijf gelopen. Aan deze tantaluskwelling kun je voorbij gaan door je doelgerichte eigenschappen in te zetten op iets anders. Alleen zo kun je je liefdesverdriet naast je neerleggen.

De vormer

In de commissievergaderingen neem je de leiding, maar op jouw crush durf je niet af te stappen. Verzamel al je moed bij elkaar en toon initiatief, er zal iets moois uit komen.

De groepswerker

Een goede sfeer vind jij enorm belangrijk, zolang het maar gezellig is. Vergeet niet dat ook jij het leuk hebt en creëer jouw eigen moment of fame.

De monitor

Je bent gedreven en ambitieus. Kijk echter niet verder dan je neus (en de week MEP) lang is. Je bent deze week erg gefocust, vooral op de materie, maar vergeet vooral niet te genieten en koste wat kost een leuke week te hebben.

De brononderzoeker

Tijdens deze week is je enthousiasme en nieuwsgierigheid voor iedereen duidelijk. Maar deze eigenschap kan je ook in gevaar brengen. Als je veel doorvraagt, kun je misschien dingen horen dit niet voor jou bestemd zijn…. En misschien loop je wel de verkeerde kamer binnen, waar achterkamertjes politiek bedreven wordt…

De plant

De plant is wat meer introvert, maar ook erg creatief. Zo breng je veel nieuwe ideeën in een gesprek. Je bent een inhoudelijk goede MEPper, maar vergeet niet dat het belangrijk is om al Plant ook lol te kunnen hebben en niet de hele week achter de geraniums te kunnen zitten.

De zorgdrager

Je zorgt tijdens deze week voor veel sfeer, en je bent erg betrokken bij de groep. Als zorgdrager kun je gewoon lekker rustig je MEP-ding doen. Maar draag ook zorg voor je energie en slaap, (vooral dat laatste) zodat je lekker je MEP-ding kan doen!

Geen reactie's

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: