Het is zo ver: het avontuur begint

Zou het dan? Zou het dan echt? De nationale conferentie van het Model European Parliament gaat beginnen! De overhemden zijn gestreken, de hakken ingepakt en ouders zullen hun kinderen pas weer als kersverse MEP-alumni zien. Vandaag zitten de treinen richting Emmen, Coevorden, Groningen, Leeuwarden, Maastricht en Utrecht namelijk vol met de politici van morgen, die op weg zijn om de problemen van vandaag aan te pakken. De weken van kleding uitzoeken, informatie verzamelen en dromen over MEP zijn ten einde gekomen. Voor ons staan nieuwe vriendschappen, inspirerende debatten en slapeloze nachten om speeches te schrijven.

Echter, vergeet niet: wat nu nog voorvreugde is, zal binnen de kortste keren een zoete herinnering zijn. MEP gaat sneller voorbij dan de intercity naar Den Haag en is leuker dan ieder cadeau, dus het beste advies is: geniet ervan!

Ook wij als journalisten staan te popelen om eindelijk onze camera’s uit te pakken en vingers wond te typen. We kunnen niet wachten om MEP te mogen vastleggen in geur en kleur, zodat het onvergetelijk zal zijn!

Tot slot rest ons niet meer dan de woorden van een groot MEP’er te herhalen:’Once you go MEP, you never go back.’

Geen reactie's

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: