Varen en eten verbroedert in Middelburg – Verslag teambuilding

Geschreven door Joris Cloosterman

Na een voor sommigen lange reis kwam een groepje angstige commissieleden aan op het station te Middelburg. Met kolossale koffers sjouwend stelden ze zich aan elkaar voor. Na een korte wandeling kwamen de kandidaten in het historische centrum van de Zeeuwse hoofdstad aan. Hier lag een mooie rondvaartboot klaar. Tijdens het vele bukken voor de lage bruggen leerde de commissieleden elkaar en de historie van Middelburg beter kennen.

De vrolijkheid van de kapitein sloeg al snel over op de kandidaten, ook al waren ze wel lichtelijk moe door het zuurstofgebrek in de trein. Na de boottocht gingen ze te voet verder naar SCW van de Perre school. Hierin bespraken de commissies apart de belangrijkste doelen van aankomende week. Alhoewel voor de commissie landbouw was de verleiding om voetbal te krijgen te groot.

Maar na al dat kennismaken had iedereen trek gekregen. Het luidkeels eten bij de Griek versterkte het groepsgevoel nog meer. Maar het ludieke spel om de hoogste ballontoren in 10 minuten te bouwen was het absolute hoogtepunt van deze introductiedag. Helaas komt aan alle het goeds een einde, dus werden de zwaar vermoeide delegatieleden opgehaald door hun gastgezin. 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *