Vrij vaak het woord ‘vlaai’ – AGRI en DEVE dag 1

Door Joris Cloosterman

De dag voor de commissieleden van commissie Landbouw begon de dag met de komst van expert Joris Beacke. Deze kwam vertellen over het nut van kunstmest en genetische modificatie en alle gevolgen van dien. Daarna was het IC’s bedenken en schrappen aan de beurt. Door het lange overleg duurde dit de hele middag, al was er wel zat tijd over voor de nodige humor. Op de een af andere manier viel het woord ‘vlaai’ vrij vaak. De sfeer binnen de commissie was goed, al was de orde soms wel weg, vooral naarmate de het einde van de dag naderde.

De commissie Ontwikkelingshulp begon met een gesprek over wat een goede MEP’per inhield. Daarna gingen ook zij met de IC’s bezig. Dit nam de de hele dag, maar er was nog ruimte zat voor het bezoek van de expert Tobias van Gent. De sfeer binnen de commissie was goed, ook al schoot de concentratie op het laatst wat te kort. Gelukkig kwam de voorzitter met ludieke ideeën om dit op te lossen, zoals zang en een luchtgitaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *