Motivatie door kinderen voor kinderen – ENVI en CULT dag 1

Door Maaike Makkink

Terwijl de commissie Cultuur en Onderwijs vragen stelde aan de expert, meneer de Heer, was de commissie Milieubeheer, Volksgezondheid en Voedselveiligheid al druk bezig met het debat. Iedereen bracht ideeën in en vervolgens werd er gestemd over de ingebrachte punten. Na 9.45 begon ook commissie Cultuur en Onderwijs aan het brainstormen over de IC’s. Het debat kwam goed opgang en iedereen deed fanatiek mee. Om 11.00 begon de andere commissie met het noteren van de IC’s. Hier zijn ze de hele ochtend mee verder gegaan. Na de lunch kwam de expert van deze commissie, Dr. Bakker, om de vragen van de commissie te kunnen beantwoorden over afvalverwerking.

Om het energieniveau en de motivatie weer omhoog te krijgen, heeft de commissie ENVI gedanst op muziek van Kinderen voor Kinderen. Na enige tegenzin vindt iedereen het toch wel grappig om te doen en zit de sfeer er goed in. Aan het eind van de dag waren de commissies precies op tijd klaar met het opstellen van IC’s en kunnen ze morgen starten met het schrijven van de OC’s. De commissie CULT was al eerder klaar met de IC’s en is zelfs al klaar met het brainstormen over de OC’s. Dit kan volgende dag worden voorgezet en er kan gewerkt worden aan het schrappen en samenvoegen van de OC’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *