Algemene vergadering AGRI

Door Maaike Makkink en Lisanne Borst

Een wereld die is verpest door de keuzes van de generaties van hiervoor, volgens de commissie Landbouw en Plattelandsontwikkeling is dit het dramatische beeld dat over een paar jaar werkelijkheid kan zijn. Door monoculturen raakt de bodem uitgeput en er worden nog steeds vele schadelijke bestrijdingsmiddelen gebruikt. De commissie wil verscheidene organen oprichten, echter lijkt één orgaan al op iets wat al bestaat. Hierop reageerde de commissie met ‘’Wij als commissie hebben aan alles gedacht zoals een mierenkolonie op weg naar hun doel’’. Elk orgaan werd uitvoerig ter discussie gesteld. Voornamelijk het orgaan A.P.P.E.L. Ook al had de commissie overal een weerwoord op, toch is de resolutie met 65 stemmen voor, 68 stemmen tegen en 7 onthoudingen helaas niet aangenomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *