Als voorzitter kennismaken met je commissie – verslag teambuilding AFET/DROI

Door Famke de Neve

Vandaag was de eerste ontmoeting met de delegatie. De voorzitters hadden een crazy 88 voorbereid, maar dan met slechts 40 vragen. De delegatie werd onderverdeeld in drie groepjes en moest allerlei gekke en grappige opdrachten uitvoeren, zoals het maken van een MEP lied, het volkslied zingen op de Lijnbaan met een onderbroek op je hoofd (wat nog is uitgevoerd ook), het opstellen van een mini resolutie over het probleem dat de Coolsingel al ontzettend lang open ligt, steen papier scharen met vreemden, en ga zo maar door.

Twee en een half uur en behoorlijk wat tranen van het lachen later werden er pizza’s gehaald om gezamenlijk op te eten. De voorzitters hadden echter niet echt nagedacht over het feit dat ze met z’n tweeen de halve stad door moesten fietsen met twaalf pizza’s, maar na een heel soepel fietsritje hebben we deze gezellig genuttigd met de delegatie in het park naast de Euromast.

* Regio Rotterdam is de enige locatie tijdens MEP Nederland 2020 zonder een lokale journalist. Daarom is de voorzitters gevraagd elke dag een korte update te schrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *