‘Een chaotische maar gezellige twee uur’ – verslag teambuilding IMCO

Door Noor van Jaarsveld

De start van MEP Nederland is vandaag in de meeste provincies gestart met een teambuilding. De teambuilding van de delegatie van Oostenrijk vond vandaag in Den Haag plaats. Na een korte introductie op het station werden er drie groepen van drie mensen gemaakt, in welke het spel crazy 88 werd gedaan. Dit houdt in dat er in twee uur tijd zo veel mogelijk van de 88 opdrachten voltooid moesten worden. Om te bewijzen dat een opdracht gedaan was, moest er een filmpje of foto als bewijs gestuurd worden. Voor elke opdracht kon een bepaald aantal punten verdiend worden. De groep die aan het eind van de dag de meeste punten had verdiend won. De opdrachten verschilden van onbekenden ten huwelijk vragen tot een koprol in de supermarkt maken. Na een chaotische maar gezellige twee uur kwamen de groepen samen op het Binnenhof voor de uitslag. De Joepers – het team van Joep, Anouk en Maddy – had uiteindelijk gewonnen. Na de uitslag werd het programma voor de week doorgenomen. Hierna was het tijd voor een kort moment van zelfreflectie en was de eerste groepsfoto een feit. Kortom een erg leuke start van MEP Nederland 2020!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *