Een commissie met alleen maar meiden maar geen FEMM – verslag teambuilding CULT

Door Melissa van der Pol

Het was al vanaf het eerste moment te merken dat commissie Noord-Brabant een geweldige week tegemoet zou komen. Er valt ook niks anders te verwachten van een commissie die volledig uit meiden bestaat, vooral als deze uit Brabant komt.

Zodra iedereen bij het verzamelpunt in Den Bosch was, kon de dag van start gaan met een escaperoom door de stad heen met als thema ’the Da Vinci Code’. De commissie deelde zich op in twee groepen en verkende de stad  door middel van het spel. Hoewel de strijd er zeer hard aan toe ging, werd er toch aan het einde van de dag besloten om gezamenlijk een ijsje te gaan halen, voordat ze tegen elkaar de strijd moesten aangaan in de finale.

Om de dag af te sluiten bewoog de commissie zich naar het Stedelijke Gymnasium om te relaxen na de actieve dag. Hierbij kon een Domino’s Pizza Party natuurlijk niet ontbreken. Er werd veel gesproken over het missen van de taalbarrière tussen Brabant en België tijdens regionaal. Daarnaast werd zelfs al de eerste inside joke gemaakt, die vervolgens ook gepost is op het mep meme account op Instagram.

Naast het gieren, lachen en brullen werden er ook al veel serieuze zaken besproken. Zo werd er bijvoorbeeld gesproken over wat ze hoopte te verbeteren aan zichzelf gedurende de komende week. Kortom, deze meiden staat een geweldige week te wachten!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *