Turnacts, dansvoorstellingen, de Macarena en demonstreren tegen demonstranten – verslag teambuilding AGRI

Door Isabel Claeijs

MEP Nationaal 2020 begon in Zeeland gelijk goed. Er werd verzameld op een deelnemende school, CSW Van de Perre, waar de groep uitleg kreeg over wat hen de komende week te wachten stond. Daarna begon de eerste groepsactiviteit al snel: een rondvaart door de grachten van Middelburg. Het weer was er perfect voor; het zonnetje scheen en er stond een heerlijk windje. De groep voer langs prachtige oude huizen en een belangrijk VOC gebouw. Na de rondvaart werd hun een lijst met opdrachten gegeven waar ze er zoveel mogelijk van op moesten lossen. Ze waren dé bezienswaardigheid van Middelburg. Het ging van heuse turnacts naar het dansen van de Macarena op de markt en demonstreren tegen demonstranten.

De delegatie is zelfs twee BN’ers tegengekomen! De eerste BN’er was Paskal Jakobsen: de zanger van BLØF. Helaas konden ze niet met hem op de foto, aangezien hij op een terras zat waar de groep langs voer. De tweede BN’er die de delegatie is tegengekomen is Alex Maas van de reality-programma’s Temptation Island en Ex on the Beach. Hiermee kon en mocht de groep gelukkig wél op de foto.

‘s Avonds werd er gegeten bij de Griek. Wat enorm toepasselijk was, vanwege het feit dat de Zeelandse delegatie Griekenland vertegenwoordigt. De commissievoorzitter was in het restaurant vol enthousiasme aan het vertellen over hoe de groep Alex Maas tegen was gekomen, waarna men erachter kwam dat hij zich in hetzelfde restaurant bevond. Al met al was het een enorm gezellige dag en wordt er enorm uitgekeken naar de rest van de week. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *