Wandelen, wandelen en nog meer wandelen – verslag teambuilding AFCO

Door Guusje van Ravenstein

Met koffers vol formele kleren, hakken en pakjes crackers kwamen de commissieleden van AFCO een voor een aan op het station in Maastricht. Eindelijk was het dan zo ver: de nationale conferentie ging van start. Om een goede commissie te vormen is het belangrijk dat de leden elkaar ook leren kennen, en dat was dus het belangrijkste doel op zondag. Gezellige gesprekken voeren en veel lachen, al kon even serieus praten over het vraagstuk natuurlijk niet ontweken worden.

Gesplitst in twee groepen gingen de deelnemers aan de slag met een speurtocht door Maastricht. Enkele deelnemers kennen de stad als hun broekzak, en dat gaf voordelen. Wegen afsnijden, vragen beantwoorden zonder naar een gebouw toe te gaan en bezoekjes aan de Jumbo; de commissieleden gingen ‘’slimme keuzes’’ maken niet uit de weg. Uiteindelijk, kilometers later, was er een winnaar bekend. Het groepje van Julia, Nora, Viggo, Iris en Bart had de vragen het best beantwoord en won een zak met mini chocoladerepen. Desondanks was er geen reden tot verdriet voor het verliezende team, aangezien de verliezers uiteindelijk meer chocolade hebben gegeten dan de winnaars zelf.

Na een heerlijke maaltijd bij Patty N Bunn zijn de deelnemers met een goed gevulde maag teruggekeerd naar het hostel. Uitgeput en met vermoeide voeten verdween iedereen al snel naar bed met een voldaan gevoel van de afgelopen dag. Het zonnetje scheen, het eten was lekker en de sfeer was goed. Al met al was het een gezellige dag die de basis heeft gelegd voor een topcommissie en een leerzame week vol plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *