Standvastig discussiëren in de zaal van de vierde vrouw van Willem van Oranje – AGRI dag 1

Door Isabel Claeijs

De week in Zeeland startte goed. Er werd verzameld bij het provinciehuis waar de groep naar de desbetreffende zaal werd begeleid: de Louise de Colignyzaal. Louise de Coligny was de vierde vrouw van Willem van Oranje. Het is een prachtige zaal met mooie lampen en oude kenmerken.

De dag werd begonnen met een brainstorm over welke problemen er zijn. Daar kwamen al veel punten naar voren welke daarna werden samengevoegd. Het opstellen van de IC’s duurde erg lang, want vrijwel iedereen in de commissie is erg standvastig. Iedereen bleef bij zijn of haar punten, waardoor het niet heel erg op schoot. Gedurende de dag viel wel op dat de commissieleden iets meegaander werden, waardoor uiteindelijk de IC’s volledig waren afgerond.

Tussendoor kreeg de groep een mooi verzorgde lunch: een mandje met twee broodjes, een bakje fruit, een mars en een flesje sap! Helaas was er één ding dat de commissie deze dag miste. Zeeland was de enige commissie zonder expert, waardoor er helaas geen vragen konden worden gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *