De avond afsluiten met een klappende barman – CULT dag 2

Door Melissa van der Pol

De dames van CULT begonnen de dinsdag zeer actief, waardoor de IC’s al heel snel af waren. Dit gaf de commissie ruim de tijd om een vragenlijst in te vullen over wat de sterke kanten van elk commissielid zijn en dit met elkaar te evalueren. Hierdoor hebben ze elkaar wederom beter leren kennen. Ze reflecteren de sterke punten van elkaar én zichzelf om zo goed mogelijk samen te kunnen werken. 

Hierna werd er vol aan de gang gegaan met de OC’s. Dit kostte veel tijd, té veel tijd. m Af en toe waren de commissieleden er dan ook wel klaar mee, zo zei Isabelle “Kunnen we alsjeblieft niet meer spastisch doen over één woord?” Ook werd de resterende tijd vaak herhaald tijdens het debatteren, maar dit hield de meiden niet tegen. Ze waren precies om drie uur klaar met de OC’s en hier werd met volle teugen op gejuicht. 

Na het inleveren van de resolutie besloten de meiden om een terrasje te pakken voordat ze vertrokken naar de begeleiders en commissievoorzitter die zich al bevonden in het afgesproken restaurant. Zelfs op het terras werd er nog veel gediscussieerd over de resolutie, hoewel ze dit niet echt van plan waren. 

Tijdens het avondeten werd er nog wat duidelijk gemaakt over de komende dag, maar dat was al zeer snel afgelopen waarna de gezelligheid meteen naar binnen stroomde. 

Er werden veel verhalen verteld tijdens het eten, maar wat zeer fascinerend was, was het verhaal over Mulan dat Emma Small vertelde. Dit was namelijk het originele verhaal. Veel meiden zaten er met open mond naar te luisteren. 

De avond werd afgesloten met veel geklap, waar commissie CULT bekend om staat, waarbij zelfs de barman gezellig meedeed! Daarna ging iedereen weer zijn eigen weg met de gedachte dat morgen de officiële opening van MEP Nederland 2020 is.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *