Dinsdag is vrijwel hetzelfde als maandag – AGRI dag 2

Door Isabel Claeijs

Dinsdag was vrijwel hetzelfde als maandag: de commissievergaderingen gingen verder. De commissie AGRI begon met het opstellen van de OC’s. De voorzitters hadden de delegatieleden de avond ervoor een bak huiswerk opgegeven. Ze moesten zoveel mogelijk OC’s opstellen én goed formuleren, aangezien er niet veel tijd over was. Dit heeft enorm geholpen, want ze waren dus op tijd klaar.

Voordat er aan de OC’s werd begonnen moest eerst iets worden gedaan voor het leertraject. Ondertussen was Faizel druk bezig was met het vermoorden van een wesp. Er werd besproken wat elkaars zwakke en sterke punten waren. Echter dwaalde de groep een beetje af en kwamen er foute openingszinnen aan bod.

Tussendoor werd een pauze ingelast, waarin Just Dance werd gespeeld op het nummer ‘Barbie Girl’. Als laatste was het moment aangebroken dat er gekozen moest worden wie de speeches zou doen. Dat werd gedaan aan de hand van improvisatie speeches waarbij de delegatieleden de voorzitters gingen verkopen. De keuze was ontzettend lastig en ze zijn dik een half uur bezig geweest met enkel het kiezen. Uiteindelijk is besloten dat Thijmen de Bruine de resolutie pitch ging houden en Emma Renkema de eindspeech. Toen dit eenmaal was afgesproken, gingen de delegatieleden het terras op. De voorzitters namen ondertussen de resolutie door met coördinator Rob Jansen. Er werd weer verzameld op het Damplein waar pizza werd gegeten. De avond was erg gezellig en er is ontzettend veel gelachen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *