Wie het beste een tongbreker kan voorlezen krijgt de pitch! – IMCO dag 2

Door Noor van Jaarsveld

De commissie IMCO verzamelde vanochtend op de twaalfde verdieping boven Den Haag Centraal. Na een mistige ochtend brak de zon door en kon de commissie genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Voordat de commissieleden hun hoofden moesten breken over de OC’s, hebben ze allemaal de Belbin test gemaakt om te kijken welke rol ze aannemen in een groep. Hierdoor heeft iedereen meer geleerd over zijn of haar eigenschappen en kwaliteiten.

Hierna begon de commissie met het checken en verbeteren van de OC’s die thuis door de leden opgesteld zijn. Sommige OC’s waren al in een kwartier klaar, over anderen werd meer dan een uur gediscussieerd. In de lunchpauze zijn een aantal commissieleden geïnterviewd en werden twee leuke energizers gedaan.

Na de pauze zijn de commissieleden verder gegaan met het opstellen van de OC’s. Na veel lange discussies is de resolutie uiteindelijk toch afgerond. Terwijl vier leden bezig waren met het schrijven van de resolutie pitch, waren de anderen pietluttig aan het zoeken naar de geringste aanleiding om kritiek te uiten op de resolutie. Een goede oefening! Om te beslissen wie de pitch mag gaan geven tijdens de Algemene Opening, moesten alle kandidaten een tongbreker voorlezen. De overige leden hebben gestemd wie dit het beste deed, waardoor Pieter Dolmans als winnaar uit de doos kwam. Hij heeft de resolutie pitch aan de rest van de commissie laten horen, welke hem heeft feedback gegeven.

Om deze dag af te sluiten is de commissie uiteten gegaan bij VIP. Dit was erg gezellig! De commissie heeft nog over veel onderwerpen gediscussieerd. Het was een intensieve, maar gezellige dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *