Escape room en eten – Commissievergadering Zeeland

Door Sarah Bouamiat en Arjuna Pronk

 

Één dag vergaderen is uiteraard niet genoeg, dus ook op dinsdag en woensdag wordt er in Zeeland volop gediscussieerd. Dinsdag begon in een prachtige filmzaal in de Abdij Middelburg.

Hier werden de IC’s over het vraagstuk besproken en op woensdag waren de OC’s (oplossingen) aan de beurt. De sfeer zat er lekker in en iedereen kon gelukkig makkelijk de overschakeling van formeel naar informeel maken.

Na de lunchpauze was het tijd om de Belbin test uitslagen te bespreken. Dit is een test die binnen een groep de verschillende rollen aangeeft. Hierbij kwamen er verrassende conclusies tot stand en is gebleken dat onze groep veel gedreven leden bevat.

Tijdens de online meeting met expert Tom Berendsen waren er veel mogelijkheden om vragen te stellen, de antwoorden op deze vragen werden ook weer meegenomen in de OC’s. Maar buiten alle MEP-activiteiten was er ook nog genoeg ruimte voor gezelligheid, zo werd een dag afgesloten een escape room en een gezellig etentje. Kortom, de commissievergaderingen waren een groot succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *