Ruim dertig punten! – Commissievergadering Gelderland

Door Dante ter Hoeven

 

De commissievergaderingen van Gelderland zijn goed en strak verlopen. Samen zaten ze in een vergaderzaal met uitzicht op de stad Arnhem. Schijn bedriegt, want hoe aangenaam deze kamer ook was, het was er vrij warm. Dit is waarschijnlijk het gevolg van het harde brainstormen geweest, want de commissie had maandag ruim dertig punten voor bij het vraagstuk. Tussen de vergaderingen door was er tijd voor energizers, deze varieerden van lachwekkende spellen tot aandachtvragende opdrachten. Kortom, er heerste een fijne werksfeer met een goed balans.  

 

Dinsdag hadden ze een meeting, samen met de commissie Overijssel, met de expert Jan Marinus Wiersma, waar ze veel vragen aan hebben kunnen stellen. Met de informatie die ze hadden gekregen konden ze een heel stuk verder, zo hadden ze voor dinsdag alle IC’s af. 

Ook hadden ze dinsdag een opstart voor de OC’s, waar ze woensdag weer intensief mee verder gingen. Bij het eind van woensdag had de commissie hun resolutie opgesteld en konden ze met de andere commissie van dezelfde resolutie brainstormen over het vraagstuk en de gevonden oplossingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *