Sfeerbeeld Teambuilding

Door Anna Bakker

 

Het was op zondagochtend 25 september eindelijk zo ver. De coördinatoren, voorzitters en deelnemers vertrokken naar de stad waar zij de komende 4 dagen van MEP nationaal 2022 gingen doorbrengen. Toen iedereen aangekomen was op de afgesproken locatie, kon de teambuilding gaan beginnen. Het verzamelen ging bij de ene commissie net wat soepeler bij de andere, zo waren er vertraagde treinen en was er in Den Bosch verwarring over waar ze nou moesten verzamelen: “Voorkant van het station? Ja. Met de roltrappen omlaag. Of is dat de achterkant?”. Uiteindelijk heeft iedereen elkaar gelukkig gevonden en kon de teambuilding echt gaan beginnen. 

 

In veel steden begonnen ze met een icebreaker, zoals krantenmeppertje, daarna met korte uitleg over de dag en wat er van hen verwacht werd. 

 

Hierna volgde het middagprogramma, in Maastricht, Lelystad en Arnhem hebben ze de hele dag zoveel mogelijk punten proberen te behalen voor de Crazy 88. Hier is echt van alles langs gekomen, het zingen van het Wilhelmus, WC papier opstapelen, sambal eten, slaapzak jassen van de C&A, menselijke piramides, skippyballen en zelfs trouw verzoeken. In Rotterdam en Assen pakten ze de middag anders aan. In Assen gingen de MEP ers in kleine groepjes een escape route door Assen doen, en in Rotterdam streden ze tegen elkaar in een escape room. In Den Bosch begonnen ze tijdens de teambuilding al met het kraken van hun hersenen in een kennisquiz met vergezochte vragen. Waarna het onderlinge vertrouwen meteen op de proef werd gesteld tijdens een potje weerwolven. 

 

Alle commissies sloten deze eerste dag af door een hapje te eten. Waardoor iedereen terug kon blikken op deze eerste dag van het MEP avontuur, vol met gezelligheid, nieuwe contacten en mooie momenten. En natuurlijk met z’n  allen uit konden gaan kijken naar de hele week die ze nog voor zich hadden. Na het eten vertrok iedereen naar zijn gastgezin of het hostel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *